Over Denise

"Welkom, ik zal mij even voorstellen"

“Ik ben Denise Slotboom en ik heb een grote passie voor interieur en styling. Na 10 jaar ervaring bij Studio des Bouvrie, Het Arsenaal en 5 jaar als eigen ondernemer, ben ik altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!

Het is mijn passie om andere mensen te helpen en te begeleiden bij de inrichting en styling van hun huis. Hierbij is mijn inlevingsvermogen en oog voor detail de sleutel tot succes! Alles wat ik doe gaat op gevoel. Denise Interieurs is niet meer een sprong in het diepe; ik heb hele mooie ervaringen op mogen doen!

"Durf je grenzen op te zoeken en laat mij je hierin begeleiden."

Door de juiste balans in het interieur te vinden, in combinatie met enkele gedurfde en persoonlijke details, straalt jouw huis precies uit wie jij bent en dat vind ik belangrijk! Denk hierbij aan unieke kunst, prachtige stoffen, leuke kleuren, opvallende accessoires, verlichting en het mooiste behang die jouw huis persoonlijk maken.

Wil jij persoonlijk advies over de inrichting en styling van jouw huis? Hou je van modern, vintage, echte klassiekers of juist een combinatie hiervan? Ik weet met mijn creatieve touch de juiste balans te vinden.

“Let’s bring our ideas together and make it happen!”