Interieuradvies Pakketten

1. FIRE AWAY / BRAND LOS

Interieuradvies op Maat!

Loop je vast met je interieur en kun je wel wat hulp gebruiken? Ik kom bij je thuis om al je vragen te beantwoorden! Na mijn bezoek heb je een duidelijk plan voor kleuren, behang, meubels, de ideale indeling, verlichting, raamdecoratie en stylingtips.

Daarnaast kan ik ook bouwtechnische vragen voor je beantwoorden. Een kleine aanpassing kan vaak een groot verschil maken! Wil je dat ik langs kom met stalen, kleuren, behang, kleden en stoffen voor herstoffering en gordijnen? Samen brainstormen? Nieuwe ideeën voor jouw woning waar je zelf nog niet aan had gedacht? Laat mij je verrassen!  

Een huisbezoek met een uitgebreide selectie aan kleuren en stalen kost €450,00 incl. BTW.

Boek nu je afspraak, of stuur gerust een berichtje als je vragen hebt!

2. KORT SPARREN / MOMENTJE BIJKLETSEN

Wil je even de tijd nemen om te sparren? Reserveer dan 1,5 uur voor een spar-moment.

Te midden van alle drukte van de verbouwing blijven er toch nog vragen opkomen. Of je nu aan het begin staat van een project of al midden in de drukte van een verbouwing zit, ik sta klaar om met je mee te denken en je te ondersteunen. 

Heb je tijdens de verbouwing af en toe hulp nodig? Wil je dat ik met je meega naar leveranciers of bij gesprekken met de aannemer aanwezig ben? Ik help graag bij het nadenken over de verbouwing, je nieuwe keuken, badkamer, vloer of verlichting.

Je hebt de mogelijkheid om losse adviesmomenten te boeken. Kies zelf hoe je advies wilt ontvangen en wanneer je deze wilt inzetten! Dit kan in de showroom, via videobellen, WhatsApp, e-mail, telefonisch of op locatie.

Dit kan al vanaf 1,5 uur á €154,00 incl. BTW.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden! 

3. PRIJS OPMAAT VOOR JOUW PROJECT!

Of je nu een grote of kleine verandering, verbouwing of herinrichting overweegt, ik bied een prijs op maat die past bij jouw behoeften.

Een succesvolle verbouwing begint met een grondige analyse van jouw wensen en behoeften. Samen bespreken we jouw visie, esthetische voorkeuren en functionele behoeften.

Heb je tekeningen, vergunningen, een lichtplan of bouwplan nodig? Wil je een vaste prijs? Ben je op zoek naar een aannemer, elektricien, schilder of behanger? Ik werk samen met betrouwbare vakmensen.

Ik kom graag bij je langs om elkaar te ontmoeten en de tijd die nodig is voor jouw project in kaart te brengen, zodat je een duidelijke en vaste prijs ontvangt en precies weet waar je aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord je vragen!

4. PUNTJES OP DE I!

Is je huis al bijna af, maar mist het nog sfeer en gezelligheid? Voelt het nog niet helemaal als jouw thuis? Of het nu gaat om een nieuwe kleur op de muur, leuk behang, of de styling van accessoires en decoratie, ik sta voor je klaar!

Heb je al veel accessoires, maar wil je iets veranderen of aanvullen? Ik adviseer je graag over de juiste styling. Mooie kussens, een warm kleed, sfeervolle verlichting, bijzondere muurdecoratie of een bos zijden / kunst bloemen kunnen het verschil maken in jouw huis.

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!